Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003-2006 (Minu..., # 1).

Minu Ameerika Reportaa e ja pihtimusi Minu Raamatusse on koondatud internetip evikus ja Eesti meedias avaldatud lugusid autori elust New Yorgis grillipidudest pulmadest tulet rjeredelitest jootrahast septembrist surnuaedadest l bustus

 • Title: Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003-2006 (Minu..., # 1).
 • Author: Epp Petrone Dagmar Lamp
 • ISBN: 9789949151950
 • Page: 499
 • Format: Paperback
 • Raamatusse on koondatud internetip evikus ja Eesti meedias avaldatud lugusid autori elust New Yorgis grillipidudest, pulmadest, tulet rjeredelitest, jootrahast, 11 septembrist, surnuaedadest, l bustusparkidest, kaaluj lgimisest ja paljust muust.

  • Best Read [Epp Petrone Dagmar Lamp] ☆ Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003-2006 (Minu..., # 1). || [Memoir Book] PDF ↠
   499 Epp Petrone Dagmar Lamp
  • thumbnail Title: Best Read [Epp Petrone Dagmar Lamp] ☆ Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003-2006 (Minu..., # 1). || [Memoir Book] PDF ↠
   Posted by:Epp Petrone Dagmar Lamp
   Published :2019-08-06T17:45:43+00:00

  One Reply to “Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003-2006 (Minu..., # 1).”

  1. Epp Petrone "Minu Ameerika. Reportaaže ja pihtimusi 2003 - 2006" jätab endast pisut tõsisema mulje. Käsitletakse red tape'i, süvenetakse populaarsematesse dieetidesse ning peatutakse põgusalt ülesöömise probleemil. Juttu on ka ameeriklaste surmahirmust ning hirmust surma ees.Hea raamat. Ootan "Minu Ameerika 3."By the way, rumors are that Epp Petrone plans to write about her American life and experiences in English also one day. :-)

  2. väga mõnusalt ja haaravalt kirjutatud. Äratundmisrõõm nii mõningatest kohtadest, kus käinud ja lisaks uut infot lisaks.

  3. Natuke häiris, et ta suutis vaid negatiivset välja tuua. Kirjutada oskab ta muidugi kaasakiskuvalt ja see pool oli väga hea.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *