Ku Ingin Milikimu

Ku Ingin Milikimu Aku inginkan dirimu datang dan temui aku dan akan ku katakan padamu aku sangat mencintaimu Sesungguhnya aku inginkan dirimu datang dan temui aku dan akanku katakan berkali kali yang aku amat mencin

  • Title: Ku Ingin Milikimu
  • Author: Rehan Makhtar
  • ISBN: 9789671165805
  • Page: 290
  • Format: Paperback
  • Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku dan akan ku katakan padamu, aku sangat mencintaimu Sesungguhnya, aku inginkan dirimu datang dan temui aku dan akanku katakan berkali kali yang aku amat mencintai dirimu dan demi semua yang aku jalani bersamamuku ingin kau jadi milikku, ku ingin kau disampingku Aku akan mencintaimu menjagamu seumur hidupku Mohd Mukhlis Selama Aku inginkan dirimu, datang dan temui aku dan akan ku katakan padamu, aku sangat mencintaimu Sesungguhnya, aku inginkan dirimu datang dan temui aku dan akanku katakan berkali kali yang aku amat mencintai dirimu dan demi semua yang aku jalani bersamamuku ingin kau jadi milikku, ku ingin kau disampingku Aku akan mencintaimu menjagamu seumur hidupku Mohd Mukhlis Selama ku masih bisa bertahan selama ku masih bisa bernafas, selama Tuhan masih mengizinkan, ku ingin selalu bersamamu Selama ku masih bisa bertahan, selama ku masih bisa bernafas, ku ingin selalu mencintaimu Anahara Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta dan hanya dirimu yang bisa membawa syurga dalam hatiku ku ingin engkau menjadi milikku aku akan mencintaimu menjagamu selama hidupku dan aku kan berjanji hanya kaulah yang ku sayangi ku akan setia disini menemanimu ZafranAntara memiliki dan mencintai, di manakah pengakhiran kisah hati Mohd Mukhlis, Anahara, Jeslina dan Zafran demi permata hati, Si kecil Aryana.

    • ☆ Ku Ingin Milikimu || Ì PDF Read by ☆ Rehan Makhtar
      290 Rehan Makhtar
    • thumbnail Title: ☆ Ku Ingin Milikimu || Ì PDF Read by ☆ Rehan Makhtar
      Posted by:Rehan Makhtar
      Published :2019-08-20T18:33:27+00:00

    One Reply to “Ku Ingin Milikimu”

    1. Announcement before review: N nak jual buku ni for RM10. Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM :) Dengan Ku Ingin Milikimu, Rehan Makhtar proves that you don't need 500 pages to make a great story. Simplicity works every freaking time! With less than 300 pages, Rehan Makhtar berjaya membuat N ketawa, menangis, dan terharu. Ku Ingin Milikimu is nothing short of PERFECTION!

    2. Ini sebenarnya e-novel yang dicetak sendiri oleh penulis untuk simpanan pembaca macam saya yang tak suka hadap komputer lama-lama. Sempatlah saya habiskan pembacaan semasa dalam perjalanan ke pesta buku hari tu. :) Kisah ini ada di blog penulis sekiranya ada yang ingin mengikutinyaM ni berkisar tentang kisah cinta Anahara atau Ann Rahana (nama penanya) dengan Mukhlis. Anahara ni seorang penulis separuh masa dan banyak menghasilkan karya yang dipaparkan di laman maya. Manakala Mukhlis pula diceri [...]

    3. Anahara, an anonymous writer yang menulis novel kisah cinta. Dia mempunyai peminat mysterious @ secret admirer. Tanpa disangka, peminat ini mengetahui serba sedikit novel²nya adalah mengenai diri Anahara. Makin lama berhubung dalam alam maya, peminat Anahara sudah jatuh cinta, begitu jua Anahara. Pada suatu hari, 2 orang bodyguard datang membawa Anahara pergi menemui keluarga Tan Sri. Tanpa disangka mereka adalah keluarga Mukhlis, peminat setia yang mencintai Anahara. Mukhlis sudah bertunang te [...]

    4. Bagus. for once cerita cinta pendek. Susunan kisah pencinta seorang penulis novel memang berseni juga. Ana kelihatan seorang yang firm dan decisive tapi somehow tak boleh lari dari mencintai Mukhlis yang pernah memburu dengan hasrat ingin memiliki. Mungkin Ana sebenarnya seorang yang mahu dimiliki. Cinta Mukhlis bagi saya not unconditionally. Bagi saya Mukhlis seorang lelaki berego tinggi walaupun mudah juga menangis. Mungkin saya yang jenis keras hati. Saya tak suka Ana kembali kepada Mukhlis. [...]

    5. The writer has outdone herself in the current book. The characters and the situation they are in was brought to life through the writers descriptive writing. Each scene brought out emotions and feeling as if you are part of the scene. Well done on being able to show that we usually sacrifice our feeling when it comes to the happiness of our love ones.

    6. Tak sangka novel ni hanya 276 m/s kerana isinya memang berbaloi sepertimana novel-novel RM yang lain. :)

    7. Betul2 penuh emosi suka duka, ikut terbuai dgn bahasa novel nitahniah rehan dgn kurang dr 300 ms novel ini lengkap pelbagai rasa.mang bulu roma wooo!!! Daebak

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *